Енергия за бъдещето

Уважаеми партньори,

ЧЕЗ стартира инициатива, чиято цел е да създаде мотивираща среда в часовете по електротехника и да запали у новите ученици интерес към специалността. Компанията ще реновира и оборудва кабинети по електротехника в партньорските гимназии на ЧЕЗ на територията на Западна България. Първият такъв кабинет се намира в Професионална гимназия по техника и строителство „Архитект Йордан Миланов“ в гр. Перник: ЧЕЗ оборудва учебен кабинет по електротехника в Перник – Енергия за бъдещето (cez.bg)

Ученици от X и XI клас от София, Дупница, Кнежа и Кюстендил проведоха учебно-производствени си практики в ЧЕЗ през юли. Те получиха ценни съвети от експерти от ЧЕЗ как успешно да планират бъдещото си професионално развитие: Ученици от X и XI клас се запознаха с работата в ЧЕЗ Разпределение – Енергия за бъдещето (cez.bg)

24-ма ученици от 11 и 12 клас продължиха тази година своята дуална форма на обучение.  Те са от  ПГМЕ „Н.Й. Вапцаров“ – София, ПГТС „Арх. Йордан Миланов“ – Перник и ТПГ „Мария Кюри“ – Перник.

За очакванията си от дуалното обучение споделя Йоан Димитров от 11 клас в ПГТС „Арх. Й. Миланов“ – Перник, който тази година сключи първия си договор с ЧЕЗ, а за плановете и ползите от тази форма на обучение разказва неговият съученик от 12 клас Михаил Павлов: Дуалната форма е най-успешната формула за професионално обучение – Енергия за бъдещето (cez.bg)

Пожелаваме успех на учениците и техните преподаватели през новата учебна година!

Останете информирани

Енергия за бъдещето
Generic selectors
Само точни съвпадения
Търсене в заглавия
Търсене в съдържание